Çok-amaçlı evrimsel yöntemler kullanarak otonom veri madenciliği etmenlerinin geliştirilmesi - Kaya, Mehmet Demir; Üstündağ, Bilal (My University, 2009)
-
01.02.2009
Keywords: Bilgisayar Bilimleri; Teori ve Metotlar