The algae og Keban Stream ( Elazığ,Turkiye ) - Aksın, Mustafa; Çetin, A.kadir; Yıldırım, Veysel (My University, 1999)
-
Keywords: Algler; su tabanı algleri; Elazığ; flora; Bacillariophyta; Keban Çayı; epipelik algler; taşlar üzerinde yaşayan algler; plankton