Tadım Göleti (Elazığ-Türkiye) rotiferleri' nin (Rotatoria; Aschelminthes) mevsimsel değişimleri - Saler, Emiroğlu Serap; Şen, Dursun (My University, 2002)
Bu araştırma Temmuz 1999 - Haziran 2000 tarihleri arasında Tadım Göleti' nden aylık periyotlarla alınan örnekler üzerinde yürütülmüştür. Çalışma süresince Rotifera' ya ait 11 tür bulunmuştur. Türlerin aylara göre birey sayıları, bolluk dağılımı ve ortaya çıkış sıklıkları her tür için belirlenmiştir.
Keywords: Fauna; Rotifera; Elazığ; gölet; mevsimsel değişimler; Tadım Göleti