HARPUT`TA AİLE YAPISI - YERKAZAN, EŞREF (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
Family structure in Harput
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Sosyoloji; Sociology