Some Curvature Characterizations for Hessian Manifolds with Constant Hessian Sectional Curvature - Yılmaz, Münevver Yıldırım (My University, 2017)
N ,hakkında bilgi vereceğiz sonra ikinci temel tensörü kullanarak sabit Hessian kesit eğrilikli Hessian manifoldları için bazı eğrilik karakterizasyonaları elde edeceğiz
Keywords: Matematik