TÜRKiYE KÜTÜPHANELERiNDEKP iMAMiYYE MEZHEBiYLE iLGiLi YAZMA ESERLER - Taş, Aydın (Fırat University, 2008)
Bu makalede, Türkiye kütüphanelerinde bulunan I ı müellife ait 25 adet yazma eser verilmi~tir. Tespitimize göre bunların; - ı4 tanesi neşredilmiş olup, ikisinin matbu çevirisi vardır. - I ı tanesi ise sadece yazma halindedir.
The Manuscripts About The lmamate School in Libraries of Turkey
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları