Doğu Anadolu kırmızısı, holştayn, simental ve İsviçre esmeri ırkı ineklerde ilaç metabolizmasında görevli CYP1A2, CYP2D6 ve CYP3A4 polimorfizminin prob ilaç kullanılarak araştırılması - Servi, Kadir; Dağoğlu, Gürdal; Ateşşahin, Ahmet (My University, 2009)
-
15.04.2009
Keywords: Tıbbi Araştırmalar Deneysel; Genetik ve Kalıtım; Biyokimya ve Moleküler Biyoloji