Ali Rıza Paşa Hükümeti'nin Kuruluşu - Duman, Selçuk (My University, 2002)
Bu araştırma 2 Ekim 1919'da kurulup 3 Mart 1920'de istifa eden Ali Rıza Paşa Hükümeti'ni içermektedir. Araştırmadaöncelikle;hükümetinkurulmasındanöncekigeneldurumuanlattım. Hükümetin kuruluşunu ve hükümet üyelerini tanıttım. Hükümetin genel politikasını anlattım.
Keywords: Tarih