Bir köpekte travmatik miyazis olgusu - Ütük, Armağan Erdem (My University, 2006)
İzmit'te iyileşmeyen meme lezyonu bulunan bir köpekte travmatik miyazis vakası saptanmış ve enfeste bölgeden 10 adet canlı larva toplanmıştır. Mikroskobik inceleme sonucunda larvaların Wohlfartia magnifıca'nm üçüncü dönem larvası olduğu tespit edilmiştir.
Keywords: Olgu sunumları; Diptera; köpek; miyaz; Calliphoridae; Sarcophagidae; Wohlfahrtia magnifica