Döl tutmayan düvelerde klitorisin çıkarılması ve koterizasyonunun kan progesteron ve östrogen seviyeleri ile gebe kalma üzerine etkisi - Kalkan, Cahit; Deveci, Hüseyin (My University, 1991)
-
15.03.1991
Keywords: Biyoloji; Kadın Hastalıkları ve Doğum; Veterinerlik