ERKEK KÖPEKLERİN GENİTAL ORGANLARININ MORFOLOJİK GELİŞİMİ VE PROSTATANIN VASKÜLARİZASYONU ÜZERİNDE ARAŞTIRMALAR - YILMAZ, SADIK (Fırat Üniveristesi, 1990)
[Abstract Not Available]
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine