YENi EFLATUNCULUK'UN iSLAM TASAVVUFU'NA TE'SiRi - Erdoğan, İsmail (Fırat University, 2000)
İslam medeniyeri içerisindeki tasavvuf hareketlerinin ayn bir yeri bulunmaktadır. Tasavvuf bütün fikir hareketleri arasında en müessir olanıdır. Bu özelliğinden dolayı da tasavvufi hareketler bir çok siyasi inkılapların içerisin~ kanşmak suretiyle İslam Tarihi'nde ayn bir yer işgal etmektedir1
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları