MİTHAT CEMAL KUNTAY'IN ŞİİRLERİNİN TEMATİK BAKIMDAN İNCELENMESİ VE ROMANCILIĞI - DURMUŞ, HANDAN (Fırat Üniveristesi, 1997)
[Abstract Not Available]
The Examynant of Mithat Cemal Kuntay's poetries and novels
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature