Bitüm ve termoseting polimerlerle modifiye edilen bitümlerin yaşlandırıldıktan sonra reolojik yapılarının incelenmesi - Ahmedzade, Perviz; Ahmedzade, Mısır; Yılmaz, Mehmet; Yılmaz, Kuloğlu Mesude; Kuloğlu, Necati (My University, 2007)
-
01.09.2007
Keywords: Polimer Bilimi