Kitap Tanıtımı: Napoleon-Hayatı, Çev: Barbaros Uzunköprü), Kronik Yayınları, İstanbul 2023 - Saraç, Zafer (My University, 2024)
Napoleon-Hayatı, Çev: Barbaros Uzunköprü), Kronik Yayınları, İstanbul 2023 eserinin incelemesi
Keywords: Biyografi; fransa; savaş; avrupa tarihi; napolyon