SİGARA MÜCADELESİNİN ELAZIĞ KENT MERKEZİNDE GÖREV YAPMAKTA OLAN HEKİM VE DİŞ HEKİMLERİNİN SİGARA İÇME DURUMLARINA ETKİLERİ - ONARAN, DENİZ (Fırat Üniveristesi, 1996)
[Abstract Not Available]
Keywords: Göğüs Hastalıkları; Chest Diseases; Halk Sağlığı; Public Health