ÖZEL DERSHANELERDEKİ MESLEKİ REHBERLİK FAALİYETLERİ - ÇOMAK, ERHAN (Fırat Üniveristesi, 1997)
Bu araştırmada Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Elazığ ilinde bulunan tüm özel dershanelerdeki mesleki rehberlik faaliyetlerine ilişkin öğrenci, veli ve dershane eğitim personelinin değerlendirmelerini ortaya koymak amaçlanmıştır. Araştırmada 390 öğrenci, 380 veli ve 100 kişiden oluşan dershane eğitim personeli örneklem olarak alınmış ve toplam 870 anket uygulanmıştır. Anketlerden elde edilen bilgiler bilgisayar ortamına aktarılarak, gerekli istatistiksel çözümlemeler yapılmıştır. Elde edilen bilgiler araştırmanın amacına uygun olarak yorumlanmıştır.

Summary At this research, it has been aimed to explain students' parents' end education personels' appraisings in private schools for adults. This is relating to the professiony guideness activities in all of the private schools for adults in Elazığ whic are dependent on the Ministry of Public Education. At this research, there are 390 students, 380 prents and 100 education personels in private schools for adults, it has been carried out an inquiry about 870 people. The information whic has been abtained from this inquiry has been transfered into the computer and has been analyzed about necessary statistics. The information whic has been abtained has been commented on an appropriated asm at the research.
The Professiony guidaness activities in the private schools adults
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Eğitim ve Öğretim; Education and Training