Akkaraman ırkı koyunlarda flushing ve östrus senkronizasyonu uygulamasının dölverimi üzerine etkisi - Esen, Fikret; Bozkurt, Tanzer (My University, 2001)
-
Keywords: Koyunlar; kızgınlık; koyun ırkları; PMSG; Akkaraman; ikiz doğurma; eş zamanlama; kuzulama oranı; florogeston asetat; ek besi; progestojenler