Bir ceylanda genital myiasis olgusu - Sevgili, Murat; Şaki, Cem Ecmel; Gökçen, Ahmet (My University, 2004)
Doğum yaptıktan 10 gün sonra ölen ve otopsi icin kliniğe getirilen bir ceylanda genital myiasis saptandi. Genital organlarından 18 adet cansiz larva toplandi. Mikroskopik incelemede larvaların Lucilia sericata'nın üçüncü dönem larvasi olduğu tespit edildi.
Keywords: Diptera; Miyazis