Sazan ve gökkuşağı alabalıklarından havyar eldesi, ürün bileşimi, duyusal nitelikleri, yağ asidi ve vitamin kompozisyonu ile kolesterol düzeylerinin belirlenmesi - İnanlı, Ayşe Gürel; Çoban, Özlem Emir (My University, 2012)
-
15.07.2012
Keywords: Balıkçılık; Gıda Bilimi ve Teknolojisi