Rüptüre abdominal aort anevrizmasında intraaortik balon kateterinin oklüzyon amaçlı kullanılması - Özkan, Mehmet; Uysal, Ayhan; Keser, Süheyla; Baykan, Emre Cumhur; Koramaz, İsmail (My University, 2007)
-
Keywords: Yaşlı; Tanı; ayırıcı; Erkek; Aort anevrizması; karın; Aort yırtılması; Balon oklüzyonu