Zaman Serilerinde Mevsimlik Hareketlerin Varyans Analizi ile İncelenmesi - Gençoğlu, M.tuncay (My University, 2001)
Bu Çalışmada bir zaman serisinin elemanlarından biri olan mevsimlik hareketlere ilişkin varyans analiz yoluyla bir test incelenmektedir.
Bildiri - Yayımlanmış
Bildiri - Kongre ve Sempozyum
Keywords: Zaman Serisi Mevsimlik Hareketler Varyans Analizi