ANKOS 4. Personel Değişim Programı Deneyimi: İzmir'in Güzel Kütüphaneleri - Aka, Neslihan (My University, 2016)
Makalede Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu'nun (ANKOS) hizmetlerinden olan ve ilki 2012 yılında başlayan ANKOS Personel Değişim Programından bahsedilmekte, İzmir'deki ANKOS 4. Personel Değişim Programı'ndaki izlenimler paylaşılmaktadır.
Keywords: Bilgi; Belge Yönetimi