On minimal space-like hypersurfaces - Bektaş, Mehmet; Ergüt, Mahmut; Balgetir, Handan (My University, 2004)
Bu çalışmada; bazı eğrilik şartları altında Lorentz manifoldunu gözönüne alacağız ve bir Lorentz manifoldunun minimal space-like hiperyüzeyinin bazı özelliklerini araştıracağız.
Keywords: Matematik