Doğu karadeniz bölgesinde sığırlarda ve kenelerde theileria, babesia ve anaplasma türlerinin rverse line blotting (RLB) yöntemi ile araştırılması - Aktaş, Münir; Altay, Kürsat; Dumanlı, Nazir (My University, 2009)
-
01.09.2009
Keywords: Biyoloji; Genel ve Dahili Tıp