Göğüs Duvarında Dermatofibrosarkoma Protuberans: Olgu Sunumu - Balcı, Akın Eraslan; Çakmak, Muharrem; Polatoğlu, Suna; Aydın, Sıyamı; Dağlı, Adile Ferda; Üçer, Özlem (My University, 2019)
Dermatofibrosarkom protüberans nadir görülen lokal, agresif bir tümördür. Küçük boyutlu başlayıp cilt, cilt altı, kas ve kemiğe infiltre olabilir. Tanı,fizik muayene, manyetik rezonans görüntüleme ve bilgisayarlı tomografi ile konur. Tedavisi geniş güvenlik sınırları içeren cerrahi rezeksiyondur.Çalışmamızda, göğüs duvarında nadir görülen dermatofibrosarkom protuberans olgusunu paylaşmayı amaçladık.
Keywords: Dermatoloji