AŞIK SÜMMANİ: HAYATI, EDEBİ ŞAHSİYETİ, ŞİİRLERİ VE ŞİİRLERİNİN TAHLİLİ, I - RAYMAN, HAYRETTİN (Fırat Üniveristesi, 1991)
[Abstract Not Available]
Keywords: Türk Dili ve Edebiyatı; Turkish Language and Literature