ANADOLU SELÇUKLU DEVLETÎ'NİN SİYASİ VE SOSYAL YAPISI ÜZERİNE BİR İNCELEME (MENAKİBU`L ARİFİNE GÖRE) - AKTAŞ, VAHAP (Fırat Üniveristesi, 2000)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Tarih; History