SÜT İNEKLERİNDE RETİKULO PERİTONİTİSTRAVMATİKA, RUMEN ASİDOZİSİ VE ABOMAZOM DEPLASMANININ TANI VE PROGNOZUNDA, BAZI KAN VE RUMEN SIVISI PARAMETRELERİNİN ÖNEMİ - SEKİN, SERVET (Fırat Üniveristesi, 1990)
[Abstract Not Available]
Keywords: Veteriner Hekimliği; Veterinary Medicine