Şavak tulum peynirinin üretimi ve olgunlaştırılması sırasında Escherichia coli O157:H7, Listeria monocytogenes ve Salmonella'nın yaşam ve asit adaptasyon kabiliyetinin incelenmesi - Çalıcıoglu, Mehmet; Dikici, Abdullah (My University, 2008)
-
01.09.2008
Keywords: Mikrobiyoloji; Gıda Bilimi ve Teknolojisi