362 NUMARALI HARPUT ŞER`İYYE SİCİLİ H. 1082-1083 (M.1671-1673) - KOÇLAR, BEKİR (Fırat Üniveristesi, 1990)
[Abstract Not Available]
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Tarih; History