Elazığ ilinde varlığını sürdüren küçük işletmelerin öncelikli ihtiyaçları ve beklentileri - Demirel, Erkan T.; Çalıgülü, Ugur; Ölmez, Mehmet; Düsükcan, Muhammet (My University, 2007)
Bu çalışmada, Elazığ ilinde varlığını sürdüren küçük işletmelerin öncelikli ihtiyaçları ve beklentileri incelenmiştir. Elazığ sanayi sitesi örneği ele alınarak, işletme sahipleri ile görüşülmüş, elde edilen bulgular teorik çerçeve ışığında yorumlanmış ve öneriler geliştirilmiştir. İşletmelerin, ağırlıklı olarak finansman sorunu yaşadıkları, bununla beraber pazarlama, nitelikli eleman, teknoloji gibi sorunlardan da önemli ölçüde etkilendikleri tespit edilmiştir.
Keywords: İşletme