SEÇMEN GÖZÜYLE; BELEDİYE BAŞKANLARININ LİDERLİK ÖZELLİKLERİ, BELEDİYE HİZMET KALİTESİ VE SEÇMEN BAĞLILIĞI ETKİLEŞİMİ: TRB - 1 BÖLGESİ İL MERKEZİ BELEDİYELERİ ÖRNEĞİ - Demirel, Erkan Turan; Çakınberk, Arzu; Derin, Neslihan; Güven, Mehmet; Yatkın, Ahmet; Düşükcan, Muhammet (My University, 2012)
-
15.10.2012
Keywords: Sosyoloji