Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde koyun ve keçilerde kene kaynaklı protozoon enfeksiyonlarının sekans analizi ve revers line blotting (RLB) yöntemleri ile araştırılması - Aktaş, Münir; Dumanlı, Nazir; Altay, Kürsat (My University, 2008)
-
01.06.2008
Keywords: Biyoloji; Mikrobiyoloji; Veterinerlik