WİJSMAN YAKINSAKLIK - AKBULUT, FETULLAH (Fırat Üniveristesi, 2015)
Dört bölümden oluşan bu çalışmanın ilk bölümünde temel tanım ve teoremler verilmiştir. İkinci bölümde İstatistiksel yakınsaklık kavramı ve bazı içerme teoremleri incelenmiştir. Üçüncü bölümde küme dizilerinin istatistiksel yakınsaklığı ile kuvvetli toplanabilirliği arasındaki ilişkiler incelenmiştir. Dördüncü bölümde ise küme dizilerinin ?. dereceden yakınsaklığı, ?. dereceden istatistiksel yakınsaklık, ?. dereceden kuvvetli toplanabilir küme dizileri incelenmiştir.

In the first chapter of this thesis that consists of four chapters, we give some fundamental definitions and theorems. In the second chapter, we give the concepts of statistical convergence and some inclusion theorems. In the third chapter, we examine the relation between the statistically convergence and strongly summability of the sequences of sets. In the fourth chapter, we give convergence of order ?, statistical convergence and strongly summability of order ? of the sequences of sets.
Wijsman convergence
Keywords: Matematik