İki yönlü şekil hafızalı alaşım üretimi termal ve elektriksel özelliklerinin belirlenmesi ve endüstriyel uygulamaları - Aydoğdu, Ayşe; Aksan, Mehmet Ali; Yakıncı, Eyyüphan; Qader, Ibrahim Nazem; Aydoğdu, Yıldırım; Kök, Mediha; Canbay, Canan Aksu (My University, 2010)
-
30.06.2010
Keywords: Mühendislik; Makine