ASTRAGALUS MELİTENENSİS BOİSS.'KROMOZOM SAYISI, MORFOLOJİK, ANATOMİK VE POLEN ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN ARAŞTIRILMASI - AYAZ, BURÇİN (Fırat Üniveristesi, 2004)
Yüksek Lisans Tezi Astragalus Melitenensis BOİSS. KROMOZOM SAYISI, MORFOLOJİK, ANATOMİK VE POLEN ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN ARAŞTIRILMASI Burçin AYAZ Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Biyoloji Anabilim Dalı 2004, Sayfa : 27 Bu araştırmada, Astragalus cinsine ait Astragalus melitenensis Boiss. morfolojik, anatomik ve polen ile kromozom sayısı bakımından incelenmiştir. A. melitenensis endemik olup, İran - Turan fitocoğrafik bölge elementidir. Anahtar kelimeler: Astragalus melitenensis, morfoloji, anatomi, kromozom, polen
Investigated in view of anatomical, morphological, pollen and chromosome number of Astragalus Melitenensis Boiss.
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Biyoloji; Biology