Market sicakliginda muhafaza edilen aynali sazan (Cyprinus carpio L.) pastirmalarinda muhafaza süresinin etkisi - Arslan, Ali; Gönülalan, Zafer; Çelık, Cemal (My University, 1997)
-
Keywords: Biyoloji; Balıkçılık; Deniz ve Tatlı Su Biyolojisi