Hidrojen ve oksijene dayalı membran biyofilm reaktörlerinde farmasoktiklerin indirgenme ve parçalanma mekanizmalarının belirlenmesi - Hasar, Halil; Hanay, Özge; Casey, Eoin; Erdem, Mehmet; Tunç, Müslün Sara (My University, 2015)
-
15.04.2015
Keywords: Kimya; Tıbbi; Biyoteknoloji ve Uygulamalı Mikrobiyoloji; Mühendislik; Kimya