Yavuz Tanyeri, Göktürk Yazısı ve Orhun Türkçesi (ses ve biçim bilgisi, örnek metinler, sözlük), Boğaziçi Yayınları, İstanbul 2011, 169 s. - Çakmak, Mehmet Cengiz (My University, 2011)
-
Keywords: Edebiyat