Goldenhar sendromlu bir olgu - Yılmaz, Turgut; Çelebi, Serdal; Kibar, Yusuf; Ozercan, Ibrahim Hanifi; Kükner, A. Şahap (My University, 2002)
Goldenhar sendromu, birinci ve ikinci brankiyal arkdan gelişen yapıları ilgilendiren bir malformasyon kompleksidir. Bu çalışmada Goldenhar sendromlu 9 yaşındaki bir kız çocuğunda saptanan bulgular olan sağ epibulbar dermoid, sağ kulak önü bölgede deri katlantısı ve Duane sendromu irdelenmiştir.
Keywords: Olgu sunumu; Goldenhar sendromu; Oftalmopleji