ÖKLİD UZAYINDA KOMPAKT HİPER YÜZEYLER - ŞENPINAR, TUĞBA (Fırat Üniveristesi, 2007)
Bu çalışma üç bölüm halinde düzenlenmiştir. Birinci bölümde baz? temel tan?m ve teoremler verildi. İkinci bölümde; Kapal? hiperyüzeyler için baz? integral formülleri araştırıldı. Üçüncü bölümde; çalışmanın orijinal kısmıdır. Bu bölümde; Öklid uzay?nda Kompakt hiperyüzeyler üzerinde baz? integral formülleri ifade ve ispat edildi. Anahtar Kelimeler: Kompakt hiperyüzeyler, İntegral Formülleri

This thesis is arranged in three chapters. In first chapter, some basic concepts and theorems are given. In second chapter, some integral formulas for closed hypersurfaces are investigated. The third chapter is the original part of this study. In this section some integral formulas and proofs are given on compact hypersurfaces in Euclidean Space. Keywords: Compact Hypersurfaces, Integral Formulas
Compact hypersurfaces in Euclidean space
Keywords: Matematik