ARKADAŞIM ŞABAN KUZGUN - Güngör, Harun (Fırat University, 2000)
Rahmetli Şaban Kuzgım'la tanışmamız 1970'li yıllara tesadüf eder. Ben 197 4 yılmda kayseri Yüksek İslam Enstiilisünü bitirmiştim. Akademik çalışma yapmak istiyordum. Bitirdiğim okul lisans düzeyinde eğitim vermediği için benim de akademik çalışma imkanım yoktu. Ama aradan zaman geçti, olaylar gelişti, durum değişti ve bize de akademik çalışma yolu açıldı.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları