Akkaraman, Sakız X Akkaraman Melez ($F_1$) kuzularda verim özellikleri II. besi performansı, kesim ve karkas özellikleri - Esen, Fikret; Yıldız, Nihat (My University, 2000)
-
Keywords: Koyun; Akkaraman; hayvan kesimi; melezleme ıslahı; Sakız; besi performansı; karkas kalitesi