Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde vergi yükümlülerinin vergiyi algılama ve tutum analizi: Bir alan araştırması - Çiçek, Halit; Karakaş, Mehmet; Yıldız, Abdunnur (My University, 2008)
Kitap, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde vergi yükümlülerinin sosyolojik ve psikolojik açıdan vergiyi algılama ve tutum analizini içermektedir.
Kitap - Çok Yazarlı Kitap
Keywords: Vergi psikolojisi; Vergi yükümlülerinin vergiye tutum ve tepkileri; Güneydoğu Anadolu Bölgesi