GEMEREK (SİVAS) DOLAYLARININ NEOJEN ÇÖKELLERİ ÜZERİNDE SEDİMANTOLOJİK İNCELEMELER - TÜRKMEN, İBRAHİM (Fırat Üniveristesi, 1993)
[Abstract Not Available]
Sedimentological studies of neogene deposits of Gemerek (Sivas)
Keywords: Jeoloji Mühendisliği; Geological Engineering