ÇÖZÜM AĞI ÜRETEÇLERİ - DURSUN, İRFAN (Fırat Üniveristesi, 1995)
ıı ÖZET Yüksek Lisans Tezi ÇÖZÜM A?I ÜRETEÇLERİ İrfan DURSUN Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı 1995, Sayfa: 62 i Sayısal akışkanlar mekaniği yazılımları, verilen sınır santiarı altında bilinen bir geometrik alandaki integrodifferansiyel problemlerin çözümünü yaklaşık bir yöntemle bulmak için yazılır.Bu çalışmada,sayısal akışkanlar mekaniği yazılımları için bir ağ oluşturma yazılım paketi hazırlanmıştır.Çözüm ağı üretim problemi gelişigüzel bir karmaşık bölgeninalt bölümlendirmesinden ibarettir.Alt bölümlendirme, iki boyutlu uzayda üçgenler yardımı ile, üç boyutlu uzayda ise dört yüzeyliler yardımı ile sağlanmıştır.
Mesh generation
Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına Üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.
Keywords: Elektrik ve Elektronik Mühendisliği; Electrical and Electronics Engineering