Tatlı su istakozu (Astacus leptodactylus eschscholtz)'nun agonistik davranışı, büyüme ve hayatta kalma oranına diyete ilave edilen L-tryptophan'ın etkilerinin araştırılması - Harlıoğlu, Muzaffer Mustafa; Duran, Tuba Çakmak; Yonar, Serpıl Mıse; Harlıoğlu, Ayşe (My University, 2012)
-
01.11.2012
Keywords: Balıkçılık; Deniz ve Tatlı Su Biyolojisi