Kamelyalı Kadın ve Sefiller'den İntibah, Garam ve Kahpe'ye Tematik Bir İzsürüm - Aydın, Abdulhalim (My University, 2004)
-
Keywords: Edebiyat çözümlemesi; fransız edebiyatı; tematik analiz; türk edebiyatı; tema; karşılaştırmalı edebiyat çalışması