TÜRKiYE KÜTÜPHANELERiNDEKi HANBELI MEZHEBiYLE iLGiLi YAZMA ESERLER - Taş, Aydın (Fırat University, 2007)
Bu makalede, Türkiye kütüphanelerinde bulunan 25 müellife ait 54 adet yazma eser vdrilmiştir. Tespitimize göre bunların; - 30 tanesi neşredilmiş, üçünün matbu çevirisi yapılmış, iki yayınlanmış eser üzerine ise çalışma gerçekleştirilmiştir. - 24 tanesi ise sadece yazma halindedir.
Keywords: Religious Studies; Din Araştırmaları